Stap in bij SU


Spreken de materialen van Stampin' Up (SU)! je aan en wil je demonstratrice worden? dat kan!
Stap gezellig in mijn team. Neem gerust (volledig vrijblijvend) contact met me op via stampinyvonne@gmail.com en ik leg je alles rustig uit. 

Hoe werkt het?
De producten van Stampin' Up! zijn alleen verkrijgbaar via demonstratrices, Je zult de producten dan ook nooit in reguliere (hobby)winkels vinden. Je bent volledig vrij in het invullen van je demoschap. Je kunt bijvoorbeeld een Facebookpagina of blog starten, regelmatig workshops geven of alleen de korting voor jezelf gebruiken. 

Ben je van plan om de producten van Stampin' Up! te verkopen? hartstikke leuk! maar ook fijn dat je geen investeringen hoeft te doen. De producten worden namelijk altijd door jouw klanten bij jou besteld. Jij verzorgt de bestelling en handelt deze af. Je hoeft dus nooit vooraf de producten in te kopen. 


Voordelen van een demonstratrice
-  Als demonstratrice krijg je vele voordelen waaronder korting op de aanschaf van materialen (20-25%) en extra voordeel op basis van je behaalde omzet. 

- Pre-order: je mag de producten uit nieuwe catalogussen al eerder kopen.

- Je ontvangt ieder kwartaal het "Stampin'Succes" magazine. Hierin staan allerlei handige voorbeelden die gebruikt kunnen worden voor make-and-takes, workshops, demonstraties en meer. Ook staan er allerlei tips en trucs in. 

- Je mag een starterkit uitzoeken voor €129 maar met een winkelwaarde van €175. Je mag je starterkit volledig zelf samenstellen. Naast de door jou uitgezochte producten ontvang je ook voor €60 aan zakelijke materialen zoals brochures, folders en orderformulieren. 

- Je sluit aan bij mijn team. Afhankelijk van je behoefte houden we creatieve inspiratieavonden en teamdagen. We delen ideeën met elkaar, leggen bepaalde technieken uit en helpen elkaar met vragen. Gezelligheid staat voorop! 

Belangrijk om te weten
Stampin' Up werkt met kwartaaltermijnen. Om je demonstratrice status te behouden dien iedere maand 363 euro aan omzet te behalen (hierbij wordt gekeken naar verkoopomzet dus de 20% inkoop voordeel is van jou). Hoe je de omzet behaald is aan jezelf, jouw eigen aankopen ook tellen mee in de omzetberekening. Afhankelijk van je instapdatum heb je allereerste kwartaal tussen de 4 en 6 maanden tijd om de gestelde omzet te behalen. Je krijgt dus tijd om rustig op te starten. 

Haal je, je omzet niet in binnen het kwartaal? dan krijgt nog één maand langer de tijd om je omzet te behalen. Niet gelukt? je hoeft niks te doen. Je status als demonstratrice vervalt. 

Ik wil stoppen als demo of ik wil alleen het starterspakket bestellen?
Jammer, maar dit kan. Als je na je aanschaf niets meer koopt van vervalt je demoschap vanzelf. Er zijn geen kleine lettertjes of addertjes onder het gras. 

Is het SU demoschap iets voor jou? klik op onderstaande link om je direct aan te melden. 


Heb je nog vragen, wil je eerst kennismaken? neem contact op via stampinyvonne@gmail.com
Het is mogelijk om bijvoorbeeld een afspraak te plannen waarin je de materialen kunt bekijken en al je vragen en twijfels kunt bespreken. Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen