Tips & Trucs


Op deze pagina vind je handige tips en trucs voor het gebruik van de materialen van Stampin' Up.
De filmpjes zijn Engels gesproken maar door het tempo en duidelijke beelden goed te volgen. Heb je toch nog vragen of wil je de producten eens in echt zien en proberen? neem gerust en vrijblijvend contact op via stampinyvonne@gmail.comGift Bag Punch Board: 
Een handige uitleg over het maken van gift bags (cadeauzakjes en tasjes). In het filmpje wordt Engels gesproken maar door het tempo en duidelijke uitleg goed te volgen. 

Envelope Punch Board:
Een handige filmpje waarin wordt uitgelegd hoe het envelope punch board werkt. In het filmpje wordt Engels gesproken maar door het tempo en duidelijke uitleg goed te volgen: 

Gift box punch board:
Een handig filmpje waarin wordt uitgelegd hoe de gift box punch board werkt. Het filmpje is Engels gesproken maar door het tempo en duidelijke beelden goed te volgen.Big shot stansmachine: 

De big shot is een ontzettend handige stansmachine. Met behulp van stansjes (er zijn verschillende soorten zoals thinlits, framelits of dielits genoemd) kun je uit allerlei materialen vormen stansen. Altijd een super strak resultaat waar niet tegen op te knippen valt. De big shot is bruikbaar voor papier en karton maar ook voor dunne metaalplaatjes, vilt, foam, houtfineer en meer. 

Veel stempelsets uit de Stampin' Up! catalogus hebben bijpassende stansjes. De combinatie van stempelen en stansen maakt dat er een perfect resultaat bereikt kan worden. 
Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen