Wie ben ik?

Hoi! Ik ben Yvonne. Graag leg ik je uit waarom ik heb gekozen om demonstratrice bij Stampin' Up! te worden. 

 Creatief bezig zijn was ik altijd al. Van taarten bakken tot kussens haken. En, van snailmailen = slakkenpost, is een versierd envelopje of pakketje met een leuke brief en kleine cadeautjes dat per post verstuurd wordt) tot het tweewekelijks organiseren van mijn creaclubje. 

Papier, stempels, ponsen, stansen, lintjes, knoopjes, paperclips, washitape, ik word er ontzettend blij van. Maar.. het vinden van goede kwaliteitsproducten die goed op elkaar aansluiten was telkens een probleem. Bovendien was ik regelmatig teleurgesteld over uitgedroogde stiften en slecht kleurende inktkussentjes. En dan nog maar niet gesproken over die eeuwige zoektocht naar karton en papier in 'hippe' kleuren en printjes.  Toen ik eenmaal SU ontdekt had was ik snel verkocht. Kwaliteit, regelmatige vernieuwing en producten die op elkaar afgestemd zijn gaven voor mij de doorslag.  

Ik ben overigens een parttime demonstratrice, ik combineer het demoschap met een 32 urige baan. Zo, dat zal druk zijn? nou dat valt dus wel mee. Je krijgt van SU de ruimte om het demoschap volledig naar eigen keus in te vullen. Fijn! 

Ik houd van knutselen 2.0. Dus geen 3d vellen uitknippen of het opplakken van die oerlelijke goud en zilver stickertjes met hartelijk gefeliciteerd (voel je niet beledigd, het is slechts mijn smaak). Wel hippe kleuren, leuke printjes in strakke motieven. Ik ga voor perfectie en dat betekent regelmatig 'less is more'. Met slechts een paar basismaterialen iets leuks creëren en dat telkens net weer even anders.. daar kan ik me heel wat uren mee vermaken. Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen