Workshops


Workshops

Vind je het leuk om creatief bezig te zijn maar vind je het ook fijn om op weg te worden geholpen met wat concrete voorbeelden? dan is een workshop wellicht iets voor jou.

Tijdens een workshop gaan we aan de slag met materialen en werken we afhankelijk van het thema of techniek aan 2 of 3 projectjes. Alles wordt stap voor stap uitgelegd, dus ook voor beginners goed te volgen. Ook krijg je gelegenheid om de catalogus van Stampin' Up te bekijken, vragen te stellen, producten te bekijken, uit te proberen en wellicht te bestellen (niet verplicht!).Organiseer een party!
Organiseer een workshop bij jou thuis! Jij bent de gastvrouw/heer, nodigt gasten uit en zorgt voor iets te eten en drinken. Ik kom bij je thuis (of op een afgesproken locatie) met alle materialen en verzorg de workshop. Een workshop kost 10 euro per persoon. We overleggen van te voren welke projecten we gaan maken. Een workshop kan al gegeven worden voor 3 personen.

Worden er eventueel producten besteld door jou en/of je gasten? dan verdien jij Stampin' Rewards. Deze kun je gebruiken om gratis producten uit te zoeken! neem voor meer informatie contact met me op (stampinyvonne@gmail.com).
2 opmerkingen:

 1. Hallo Yvonne.
  Ik woon bij je in de buurt. Geef je ook workshops waar ik naar toe kan.
  Ik ben voornamelijk geïnteresseerd in stempelen.
  Of heb je een clubje waar ik me bij aan kan sluiten.
  Groetjes Crealientje.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Crealientje,

   sorry voor mijn veeeeeeeeeeeeeelste late reactie! ik was druk bezig met een verhuizing. Ik wil binnenkort weer starten met workshops. Als je nog interesse hebt, stuur me dan gerust even een mailtje op stampinyvonne@gmail.com.

   Vriendelijke groet,
   Yvonne

   Verwijderen